M

Zoeken

Geef hier je zoekterm op

 

Over JULO

Julo

Lasersnijden en -graveren

De focus ligt op gepersonaliseerde producten op maat. Heel veel aanvragen bereiken me via mail. De meest gevraagde items krijgen een plaatsje in de shop – vrij personaliseerbaar.

Personalisaties op basis van geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen of andere grafische elementen zijn zeker mogelijk!

Een nee heb je, een ja kun(/zal!) je krijgen 😉 (ik beantwoord je mailtjes binnen de 24u).

Graveren

Personaliseren van verschillende soorten materialen.
Graveren kan op materialen die max. 20cm hoog zijn. 160cmx100cm.

 

Lasersnijden

Alles wordt op maat gesneden. Zowel wandborden, logo’s, letterborden, quotes als afbeeldingen op maat. 160cmx100cm (hout, max 8mm, Plexi: max 2cm)

De lasercutmachine

geurstokjes

Jules en Louise

De naam ‘Julo’ is ontstaan uit de eerste 2 letters van mijn (2) kindjes. Deze sloebers zetten hier soms het kot op stelten, maar ze willen ook veel meehelpen ;-). 

Ze zijn mijn grootste inspiratie, waardoor veel (test)producten hun naam zullen bevatten.

geurstokjes

De sloebers

Last but not least

Wie ben ik? 

Geboren in de jaren ’80 te Kortrijk. Opgegroeid in de nineties in Menen. Ondertussen getrouwd en trotse mama van 2 sloebers (zie hierboven :-)).

Als sportieve creatieveling heb ik 2 diploma’s handen: ‘Bachelor lichamelijke opvoeding’ en ‘New Media en Communication Technology’. Bij die laatste opleiding leerde ik o.a. de kneepjes van Photoshop, Illlustrator en andere grafische designtools.

In 2015 kocht ik mijn eerste ‘plotter’. De ‘Silhouette Curio’. Die gebruikte ik toen om armbandjes te personaliseren. Ook voor naamstickers voor vb doopsuikers of gepersonaliseerde geschenkjes. x-aantal jaren later sta ik hier nu met een lasercutmachine :-). 

Ik gaf 4 jaar les in in de opleiding ‘digitale vormgeving’ (waar ik onder andere ‘Creative Skills’ gaf (Photoshop en Illustrator ;-)), maar ook webdesign en fotografie.

Voila, nu weet je ongeveer alles. Ik sta altijd klaar voor een babbel of kom gerust een koffie drinken (ja, dat leer je blijkbaar in het onderwijs). Maar neem nu vooral een kijkje in de shop en personaliseer er op los!