Ik ben in verlof van 20 tot 27 juli. Bestellingen kunnen geplaatst worden, maar het zal iets langer duren eer je ze ontvangt.

M

Zoeken

Geef hier je zoekterm op

 

Missie en visie

Julo

Lasersnijden en -graveren

De missie van JULO is om met op maat gemaakte, gepersonaliseerde producten sfeer, vreugde en vrolijkheid te brengen in jullie huiskamers, bedrijf of op jullie evenement, en zo bij te dragen aan betekenisvolle momenten in jullie leven.

Onze toewijding:

Klantgeluk staat centraal: JULO streeft ernaar om haar klanten gelukkig te maken door hen de mogelijkheid te bieden om producten te creëren die volledig aan hun wensen voldoen. Ik begrijp dat blijvende herinneringen en speciale momenten belangrijk zijn, en ik ben er trots op deel uit te maken van die verhalen.

Unieke creaties: Wij geloven dat ieder mens en elke gelegenheid uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan gepersonaliseerde producten die de persoonlijkheid en stijl van onze klanten weerspiegelen. Van gepersonaliseerde decoratie tot unieke geschenken, we streven ernaar om iets bijzonders te creëren voor elk individu.

Kwaliteit en vakmanschap: Onze producten worden met de grootste zorg en aandacht voor detail vervaardigd. We gebruiken hoogwaardige materialen en modern vakmanschap om producten te leveren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

Inspiratie en creativiteit: We willen een bron van inspiratie zijn voor onze klanten. We moedigen creativiteit aan en willen mensen helpen hun visie tot leven te brengen. Onze producten dienen als een canvas voor persoonlijke expressie en het creëren van een unieke atmosfeer.

Duurzaamheid en ethiek: We streven ernaar om verantwoord te ondernemen en respecteren het milieu en de gemeenschap waarin we actief zijn. We werken met partners die dezelfde waarden delen en zorgen voor een positieve impact op de wereld om ons heen.

 

Bij JULO zijn we gedreven door de overtuiging dat gepersonaliseerde, op maat gemaakte producten de wereld een stukje mooier kunnen maken. JULO wil vreugde verspreiden, herinneringen koesteren en bouwen aan betekenisvolle verbindingen in het leven van mensen.
Samen creëren we een warmere en vrolijkere wereld.

Waarden

Bij JULO omarmen we de volgende waarden als kernprincipes in alles wat we doen:

Creativiteit: We moedigen creativiteit aan in alle aspecten van ons bedrijf, van productontwerp tot klantenservice, om unieke en inspirerende oplossingen te bieden.

Klantgerichtheid: Onze klanten staan centraal in alles wat we ondernemen. We streven ernaar hun behoeften te begrijpen, te anticiperen op hun wensen en buitengewone klantenservice te bieden.

Kwaliteit: We zetten ons in voor de hoogste kwaliteitsnormen in al onze producten en processen, om duurzame en waardevolle resultaten te leveren.

Duurzaamheid: We zijn toegewijd aan milieuvriendelijke praktijken en ethische normen, en streven naar een positieve impact op onze planeet en gemeenschap.

Inspiratie: We willen een bron van inspiratie zijn voor onze klanten, hen aanmoedigen om hun eigen verhalen te creëren en hun visie tot leven te brengen.

Groei en innovatie: We geloven in voortdurende groei en innovatie om relevant te blijven en onze klanten te blijven verrassen met nieuwe, boeiende mogelijkheden.

Deze waarden weerspiegelen onze toewijding aan het vervullen van onze missie en visie, en vormen de kern van onze bedrijfscultuur.